muskelvarden_utanwww

BEHANDLINGAR

Massage, klassikern! En djupgående, behandlande massage är något av det bästa du kan unna dig, både för kropp och själ.
Läs mer om massage här

lymfmassage

Lymfsystemet är lite av kroppens doldis, det syns inte men är i allra högsta grad viktig för vår hälsa, då den ansvarar för viktiga reningsprocesser i kroppen. Lymfbanorna är kroppens avloppssystem, som "städar bort" vätska och slaggprodukter och hjälper kroppen att hålla ett jämt näringsflöde. Men ett trögt lymfsystem känner du dig ofta svullen och tung, du har ofta sämre immunförsvar och smärta.
Läs mer om lymfmassage här 

Yogamassage, en otroligt härlig helkroppsbehandling som skapar rymd, livsenergi och balans i kroppen. Du behöver varken vara vara vig eller yogautövare för att yogamassage ska passa dig.
Läs mer om yogamassage här >

Indisk huvud- & ansiktsmassage är en fantastisk rogivande behandling som förutom att du blir lugn och avslappnad även påverkar cirkulationen till och från huvudet, som pga spänningar i muskler och bindväv ofta är begränsad.
Läs mer om indisk huvud & ansiktsmassage här

Zonterapi. Kroppen strävar efter balans och har en otrolig förmåga till självläkning. Men vid kroniska besvär måste kroppen oftast få stimulans utifrån för att komma  igång  med läkningsprocessen.
Läs mer om zonterapi här

Stress. Det farligaste vi kan utsätta oss för, det som skapar mest  allvarliga sjukdomar och obalanser i vår kropp. Vill du bryta cirkeln, få makten över tillvaron och stressen,  leva mer i balans och harmoni? 
Läs mer om antistressbehandling här

access bars

Gör dig av med stress och gamla föreställningar, tankar, blockeringar mm med denna otroligt sköna, avstressande behandling.
Läs mer om access bars här

Vid laserterapi behandling aktiveras och påskyndas cellernas och kroppens självläkning. En helt smärtfri behandling!
Läs mer om medicinsk laser här

För att uppnå ett så bra behandlingsresultat som möjligt så mixar jag ofta olika behandlingar/ tekniker. 
Läs mer om övriga behandlingar här

Må bra!
Vilken behandling behöver du?
Välj mellan olika massagebehandlingar, zonterapi, antistressterapi, yoga  och mycket mer.
Välkommen till Muskelvården i Halmstad (Söndrum)!

Tro på solen även när den inte skiner.

Perfekt att jag som kund kan få olika behandlingar under samma tak och att det räcker att jag bestämmer mig på plats. Smidigt och effektivt eftersom Anette då har en helhetsbild av mina behov och besvär och kan erbjuda vad jag bäst behöver just nu. Jag har provat många av de olika behandlingarna och för mig är Anettes höga kompetens kombinerat med hennes genuina intresse för mig som kund en stor anledning att jag är kund på Muskelvården sedan mer än 10 år. Jag anser att Anette inte är en massör vilken som helst med tanke på att hon verkligen vet hur kroppen fungerar, eftersom hon läst basmedicin och detta är oehört värdefullt och tryggt för mig som kund!
Therese Nilsson
Bendt Bil AB