muskelvarden_utanwww

massage

när den är som bäst

Hur mår du? Känns det som om huden på något sätt har blivit förtrång? Kanske har det blivit för mycket stillasittande, lite för enhandiga arbetsuppgifter, bärande på småbarn, stress? Eller kanske rent av för tuff träning? Har du ont i ryggen? Eller vill du förebygga att få det? Då behöver du en riktigt effektiv massagebehandling!
Här erbjudes svensk, klassisk massage som är en effektiv och djupgående behandling som fungerar både läkande, förebyggande och lugnande. Musklerna testas så att de fungerar som de ska innan de masseras så att blodcirkulationen ökar och spänningarna löses upp. Då bäckenet är kroppens mittpunkt, där fäster muskler både från kroppens fram- och baksida och över- och underkropp, lägger jag stor vikt vid att det är rakt och stabilt. Ett snett bäcken kan ställa till med mycket problem i såväl nacke, axlar och ländrygg som i höfter knä och fötter.
Alla massagebehandlingar avslutas med några minuters ansiktsmassage. Då många pressar ihop sina tänder och/ eller rynkar ihop sin panna lite för mycket i vardagen brukar detta upplevas som väldigt avslappnande och skönt.
Under behandlingen bestämmer du själv om du vill vara helt tyst eller ha en konversation.
Vill du ha en lite lyxigare massagebehandling?
Prova massage med varma stenar! 
Mer info om hot stone massage.

Om du är du gravid har jag en speciell mammabänk med hål för magen.

Länk till prislista


Utbildad på Kroppsterapiskolan, Linköping, 1999 

Må bra med massage!
En effektiv och djupgående behandling som fungerar både läkande, förebyggande och lugnande.
Välkommen till Muskelvården i Halmstad (Söndrum)!

Underskatta inte det lilla.
Det kan vara fröet till något stort.

Jag sitter alltför många timmar vid datorn varje dag och Anette på Muskelvården hjälper mig att mota bort smärtan i axlar och nacke så jag kan klara vardagen.
Annika Bengtsson, författare och förläggare
Grim förlag