muskelvarden_utanwww

BEHANDLING PÅ FÖRETAG

vill du ha pigg personal?

Gör en frisk satsning! Personal som får friskvård blir inte bara friskare, utan också gladare. Din omtanke om dina medarbetare ger dig mycket tillbaka! För dig som inte provat att erbjuda personalen friskvård, eller inte är nöjd med det stöd du får idag, vill jag gärna berätta om min verksamhet.
Muskelvården erbjuder ett helhetskoncept  som utgår från ditt företags behov. Då medarbetare kan ha olika behov och önskemål vill jag gärna arbeta med helheten. En del av personalen har behov av en  behandling, det kan jag erbjuda i form av företagsmassage,  yogamassage och zonterapi. Andra har kanske önskemål om kostrådgivning, i grupp eller privat. Antistressbehandling, coaching, ergonomi, yoga eller kanske ett gemensamt träningspass? Hör av dig och berätta om ditt företags behov!
Jag kommer ut till ditt företag och står för all utrustning som behöves.
Din personal är i trygga händer hos mig. Jag har många års yrkeserfarenhet och vidareutbildar mig kontinueligt. Därtill har jag läst motsvarande 70 poäng basmedicin.

Jag har även möjlighet att erbjuda er en föreläsning om kost och hälsa. Lämplig på    t ex personalmötet, kickoffen, ledningsmötet mm. Se nedan.
Varmt välkommen att kontakta mej!
PS:Kostnader för friskvård är helt avdragsgilla sedan 2004

föreläsning

på kickoffen, personalmötet eller med kompisgänget

Vill du ha pigg personal? Boka mig som föreläsare med föreläsningen ´Ät mindre - spring mer..?´ Är det verkligen det vi behöver göra för att må bättre/ bevara vår hälsa?  Här får du på ett enkelt och lättbegripligt sätt reda på mer om kost och hälsa, hur kosten påverkar din kropp, hur hjärt- och kärlsjukdomar uppstår, är kolesterol farligt och är det verkligen bara vad vi stoppar i oss som är viktigt eller finns det något mer? På denna föreläsning får du inga färdiga förslag på hur du ska leva, du får inga recept med dig hem, och föreläsningen är helt utan ´pekpinnar´.  Däremot får du kunskap om hur din kropp fungerar och kan utifrån det göra egna smarta val för att må bra i framtiden. 
Föreläsningen passar lika bra på kickoffen, personalmötet som för kompisgänget.

För bokning eller mer info:
Maila info@muskelvarden.se
Telefon 0705-37 75 37

Största glädjen är
att glädja andra.